Connect Search grundades 1993 och är ett väletablerat rekryterings- och Searchföretag som främst arbetar runt om i Sverige och Norden men även i vissa delar av Europa. Vi tillsätter främst chefsroller och tyngre specialistroller. Våra kunder är i huvudsak större välkända företag inom bygg- och anläggningsbranschen, tillverkande bolag, industriföretag och bolag inom handel. Andra typer av företag kan förekomma. Vi är ett stabilt och långsiktigt företag med långvariga kundrelationer. Våra kunder har en sak gemensamt – de behöver rätt kompetens för att uppnå sina målsättningar.
Connect Seach är ett målinriktat bolag som kännetecknas av stort engagemang och hög kvalitet.

Hungrig Researcher sökes till väletablerat Rekryterings- och Searchföretag

Tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår att ta till sig och analysera information kring kundföretagen och deras olika rekryteringsbehov. Som researcher arbetar du med att matcha olika kandidater mot den profil vi enats om tillsammans med vår kund. Du arbetar i team tillsammans med en erfaren konsult. Tillsammans sätter vi samman de kompetenser och egenskaper vi skall söka efter för att lyckas med uppdraget. Du arbetar uppsökande och tar första kontakt främst genom telefon. Du skall hitta och därefter attrahera rätt kandidat till att vilja byta arbete. Arbetet genomförs i ett modernt CRM system. Arbetet är självständigt och målorienterat. Möjligheter till fortsatt utveckling är goda. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete där du får ett uttalat eget ansvar.

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidare anställning.

Erfarenhet
Vi söker främst rätt personlighet med ett starkt driv och en öppen personlighet. Som person är du målinriktad och bra på IT. Du förstår att en god struktur och en administrativ förmåga förenklar ditt arbete.

För att kvalificera till detta arbete behöver du ej ha arbetat med research inom rekrytering men det är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en kundorienterad roll via telefon såsom telemarketing, innesälj eller liknande, detta är dock inget krav. Praktisk erfarenhet av rekrytering och research arbete samt erfarenhet av försäljning är meriterande men inte något krav. Vårt arbete ställer höga krav på god etik och kvalitet i relationer med kunder och kandidater.

Utbildning
Utbildning är inte avgörande, du bör dock ha en slutförd gymnasielinje, högskoleexamen är meriterande.

Placering
Solna/Stockholm

Vill du veta mer eller söka tjänsten
Kontakta Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Sök tjänsten via knappen "ansök" till vänster. Vi träffar kandidater löpande.