Swecon Anläggningsmaskiner AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner i Sverige, de baltiska länderna samt mellersta och norra Tyskland. Vi erbjuder ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, reservdelar, utrustning, service och support. Swecon Anläggningsmaskiner AB har cirka 470 anställda och en omsättning på 3.2 miljarder kronor (2016).

Säljare Syd

Utökning Säljare Skåne
Det går bra för Swecon Anläggningsmaskiner och kunderna gillar oss därför ska organisationen utökas. Skåne söker därför ytterligare en säljare.

Arbetet
Din uppgift som säljare blir att sälja Volvos breda program av anläggningsmaskiner. Den största delen av arbetet består av att utveckla relationerna med våra befintliga kunder och skapa nya långsiktiga och lönsamma kundkontakter. Rollen som säljare hos oss är mycket självständig och resultatinriktad. Du utgår från vår anläggning i Staffanstorp.

Erfarenhet
För att lyckas väl ska man ha en bra säljerfarenhet med gott resultat. Man skall ha arbetat som utesäljare i minst 4-6 år och självständigt arbetat med samtliga steg i en klassisk säljprocess. Det är meriterande om man sålt tyngre maskiner eller andra kvalificerade produkter och tjänster. Man bör ha arbetat med försäljning som innebär längre säljprocesser, kvalificerade förhandlingar, tekniskt djupare diskussioner och finansieringsarbete.
 
Egenskaper
Vi söker dig som:
• Vill satsa hårt och stimuleras av ett hårt arbete med stora möjligheter att påverka resultatet, både ditt eget och företagets.
• Är ansvarstagande, självgående och kan jobba oregelbundna arbetstider.
• Är en kreativ problemlösare och är stresstålig.
• Har en stor portion av sunt förnuft.
 
Utbildning
Utbildning är inte den mest avgörande faktorn men en 2-3 årig gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav.
 
Placering
Staffanstorp
 
Möjligheter
Swecon Anläggningsmaskiner är ett stabilt företag med mycket bra produkter och nöjda kunder. Företaget har nöjda medarbetare och målsättningarna är höga. Tycker du att detta låter spännnande  och vill vara med och bygga vårt företag vidare ? Då är du välkommen till Swecon.
 
Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du lägga in på www. connectsearch.se