BROEN är en internationell verksamhet och vi exporterar våra produkter till mer än 50 länderoch cirka 800 medarbetare. Företaget är en del av den börsnoterade holländska industrigruppen Aalberts Industries. Vi är lokalt representerade i stora delar av världen. Dels i form av våra egna bolag, systerbolag eller genom täta relationer med samarbetspartners. Vår lokala närvaro säkrar ett effektivt distributionsnätverk och ger dig lätt tillgång till våra produkter och vår kunskap. Samtidigt kan du vara säker på att vi har en solid kunskap till lokala förhållanden och traditioner. Det stärker både samarbetet och den slutliga lösningen.
Broen är ett säljbolag som verkar inom VVS området och har säljrepresentation runt om i Sverige liksom i många andra länder. Exempel på företagets starka varumärken är; Ballofix, Ballorex, Ballomax, VSH, Henco och Wallofix. Företaget har mycket höga ambitioner och tydliga tillväxtmål för sin verksamhet. BROEN är mycket starka inom VVS, reglering och fjärrvärme.
Broen har även intelligenta flödeslösningar som effektivt kontrollerar våra naturtillgångar. Vi utvecklar, producerar och levererar lösningar för värme, kyla och sanitet.
Vi tillhandahåller injusteringsventiler för såväl optimal energidistribution.

Säljare Stockholm

Tjänsten
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att marknadsföra företagets produkter och lösningar mot nya såväl som redan inarbetade kunder i region Stockholm. Kunderna är huvudsakligen grossister, installatörer och delvis konsulter. Arbetet innebär att självständigt besöka grossister och installatörer och marknadsföra Broens hela produktsortiment, lösningar och nyheter. Man skall även informera och utbilda grossister och installatörer i sortimentet. Arbetet innefattar även offertarbete, utveckla kundens affäroch lösa kundens utmaningar. I rollen har man eget personligt uppsatta säljmål och eget budgetansvar. Företaget erbjuder en bra lön och tjänstebil.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av försäljning inom VVS/VA området eller inom andra fastighetsrelaterade tekniska produktområden. Du är van att arbeta med datorer och CRM system och har en gedigen erfarenhet av säljrollens samtliga steg. Vi vill att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt har kunskaper i engelska samt B-körkort. Du har en bra erfarenhet av att i första hand bearbeta grossster och installatörer.

Egenskaper
Som person har du god förmåga att arbeta självständigt, driva och prioritera. Du arbetar uthålligt, analytiskt och strukturerat även i stressade situationer. Du skall ha en förmåga att hitta nya lösningar och idéer på uppkomna. Du skall ha förmågan att hitta nya lösningar och idéer på uppkomna situationer. Det är en social roll med många olika kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera inför mindre och större grupper. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är alltså viktig.

Utbildning
För att kvalificera sig till denna roll bör man ha en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet. En akademisk utbildning är meriterannde men ej ett krav.

Placering
Stockholm

Möjligheter
Broen är ett stabilt internationellt företag, man har mycket bra och välända produkter och målsättningarna är höga. Tycker du att detta låter spännnande och vill vara med och bygga vårt företag vidare ? Då är du välkommen till Broen.

Ansökan
Låter detta intressant så hör av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search tel 070 517 61 81. Din ansökan kan du skicka in här via vår hemsida här till vänster.