Erlandssonkoncernen omfattar idag entreprenadverksamhet samt även fastighetsförvaltning. Bolagets löpande omsättning med dotter- och systerbolag är idag cirka 3,8 miljarder kronor. Koncernens huvudkontor ligger i Kungsbacka söder om Göteborg.
Erlandsson Bygg AB ingår i koncernen där Tomas Erlandsson är VD. Affärsidén är att verka inom ett begränsat antal affärs-områden genom gedigen kompetens och erfarenhet.

Erlandsson Bygg värdesätter en tydlig lokal förankring och har i sina regioner för närvarande 28 kontor. Varje region drivs som ett eget aktiebolag med en lokal VD. Detta för att skapa en närhet och förståelse för den lokala marknaden.

Region Öst täcker idag Mälardalen och Uppland med kontor i Västerås, Enköping, Gävle och Uppsala vilket är vårt huvudkontor. Vår målsättning är att finnas tillgänglig på samtliga orter där vi har uppdrag och avtal med våra kunder.
Företaget utför större om- och nybyggnationer åt offentliga och privata fastighetsägare. Genom våra många ramavtal inom byggservice får Erlandsson Bygg ett stadigt inflöde av jobb både under hög- och lågkonjunktur.

Om Erlandsson Bygg i Öst
Vi är ett tillväxtbolag vilket gör att Du som medarbetare förväntas arbeta både flexibelt och ansvarsfullt. Vi vill att du, i allt du gör, agerar utifrån ett helhetsperspektiv, d.v.s. för företagets bästa. Vår kultur bygger på vår förmåga att skapa en laganda, att vi agerar ansvarsfullt i våra beslut och initiativ samt att vi är personliga i våra interna och externa relationer. Din uppgift är att hjälpa dina medarbetare att ta kloka beslut. Tillsammans ser vi till att vi lyckas.

PLATSCHEF

Tjänsten
Platschef på Erlandsson Bygg i Öst
Som platschef på Erlandsson är du ansvarig på byggarbetsplatsen, du en central roll i projektets utförande och Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Du kommer närmast arbeta med våra projektchefer och i på plats kommer du även få stöd från entreprenadingenjörer och arbetsledare beroende på projektet omfattning. Du kommer följa projekten från projektering till slutbesiktning, detta gör att du är får en bra bild av hela byggprocessen samt en miljö där du kan växa. Rollen innebär mycket kontakter både internt men även externt med kunder, leverantörer och underentreprenörer.

Exempel på arbetsuppgifter är:
• Tillsammans med projektchef och entreprenadingenjör planera och bereda inför produktionsstart.
• I projektet ansvara du för resurs- och tidplanering samt Samordning av UE
• Kontakt med beställare, projektörer och leverantörer.
• Du ansvar för att vi uppfyller krav som ställs på oss men även att vi får rätt förutsättningar för att utföra vårt arbete på plats.

Erfarenhet/Kompetenskrav
Vi ser att du idag arbetar som platschef eller har arbetat som arbetsledare i några år. Du bör ha en bakgrund inom ROT alternativt nyproduktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av Officepaketet, tidsplaneringsprogram och kalkylprogram. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska, muntliga såväl som skriftliga. B-körkort krävs.

Egenskaper
Att arbeta som platschef innebär högt tempo inom ett eller flera projekt, så det krävs god struktur och disciplin. Du har dagligen kontakt med många leverantörer och medarbetare vilket underlättas av att du är en lagspelare med personligt engagemang och affärsmässighet. Vi värdesätter att du självständigt planerar dina arbetsuppgifter och att du prestigelöst och modigt åtar dig dem.

Utbildning
Rätt person har minst en gymnasial utbildning med en byggnadsteknisk inriktning. Det är meriterande med en ingenjörsutbildning med inriktning mot bygg

Placering
Uppsala

Möjligheter
Erlandsson Bygg är ett företag i stark tillväxt och man behöver ständigt duktiga, motiverade medarbetare. Företaget är modernt med korta beslutsvägar. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.