Företaget heter Swecon Anläggningsmaskiner.
Koncernen är rikstäckande i Sverige och en av de ledande återförsäljarna av anläggningsmaskiner. Företaget kan erbjuda ett komplett program av maskiner till de mest skiftande behov inom anläggningsarbete. Företaget finns på över 40 serviceplatser runt om i Sverige, har ca 430 anställda och en omsättning på ca 2.3 miljarder i Sverige. Koncernen totalt omsätter totalt cirka 4.5 miljarder och finns även i ett antal andra länder i Europa.

Platschef

Tjänsten
Rollen som platschef innebär att leda och utveckla arbetet på en redan etablerad anläggning. Anläggningen består idag av 13 medarbetare fördelade över verkstaden, reservdelar samt butik. Dina arbetsuppgifter är att leda och fördela det dagliga arbetet, planera för utveckling av verksamheten samt hantera administration, rekrytering, lönesättning mm. Din närmsta chef är den regionala servicemarknadschefen.

Erfarenhet
Vi ser att du har mångårig erfarenhet som ledare i en teknisk miljö och har haft personalansvar för minst 7 personer. Du ska ha haft ansvar för budget, resultat och timdebitering. Vi ser även att du har arbetat med service, reservdelar och faktura- och prisfrågor. Du ska förstå kundens behov och det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar.

Utbildning
Flerårig teknisk utbildning från fordons- eller verkstadsteknisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärt. Eftergymnasial utbildning är meriterade.

Placering
Örebro

Möjligheter
Swecon som är marknadsledare och har en spännande framtid att se fram emot. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett utmanande arbete med stor påverkangrad i Örebro. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Lollo Miliotis på Connect Search 070 7879610.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.