Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.

ANLÄGGNINGSANSVARIG

Tjänsten
I rollen som anläggningsansvarig får du det övergripande ansvaret för anläggningen i Östersund. Du ska se till att strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål nås och att verksamheten utvecklas med lönsamhet och nöjda kunder. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, utveckla och samordna personalen för att skapa förutsättningar för verksamheten att vidareutvecklas. Du ska ha ett kreativt affärssinne och vara entreprenör i ditt arbetssätt. I rollen ingår det personalansvar för ca 18 medarbetare, budget- och resultatansvar samt ansvar för kundnöjdhet. Du kommer att ingå samt driva den lokala ledningsgruppen på anläggningen. Du rapporterar till regionchefen för Norr.

Erfarenhet
Du är en erfaren ledare med ca 5 års erfarenhet, som har lett via andra och tycker om utmaningar. Vi tror att du har stor erfarenhet att av att arbeta med kundkontakter samt med kundnöjdhet. Vi tror att du har erfarenhet av maskinbranschen, d v s bil, lastbil, lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner eller truckar. Kännedom om lantbruk är meriterande. Du har god datavana.

Placering
Östersund

Möjligheter
Företaget Lanntmännen Maskin har en spännande framtid och en viktig roll att spela på en konkurrensutsatt lantbruksmarknad. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ett arbete med stor påverkangrad. Möjligheterna att med en bra arbetsinsats få en bra personlig utveckling är mycket goda.

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen till vänster.