M3 Bygg är ett väletablerat entreprenadföretag med verksamhet inom byggbranschen. De arbetar med inriktning mot ombyggnad av bostäder och lokaler samt stambyten. Verksamheten är huvudsakligen lokaliserad till Mälardalsregionen. De är cirka 90 anställda och omsätter cirka 450 miljoner per år. Företaget har sedan starten år 2000 växt organiskt. Det är ett stabilt, långsiktigt och lönsamt företag.
De arbetar med såväl kommersiella och kommunala fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Arbetschef

Tjänsten
Rollen som arbetschef innebär ett fullt kundansvar liksom ett ansvar för budget och personal. Arbetet innebär i vardagen att arbeta med 1-3 parallella kundprojekt. I dessa projekt har personen en tät och regelbunden dialog med platschefer, inköp, kalkyl och IT. Man arbetar i denna roll med processer, rutiner och anbudsarbete. Man stöttar sin organisation för att man tillsammans skall kunna göra ett så bra arbete som möjligt för kunden.

Erfarenhet
Vi söker någon med en gedigen byggteknisk bakgrund och erfarenhet. Meriterande är om man har en bra erfarenhet från ombyggnation av bostäder och stambyten.
Man bör ha arbetat nära inköp, kalkyl och anbudsarbetet. För att kvalificera sig till denna roll bör man ha lett folk i minst 4-6 år. Lämplig bakgrund är en person som idag arbetar som platschef alternativt arbetschef eller motsvarande.

Utbildning
En byggteknsk utbildning från gymnasium eller yrkestteknisk högskola eller motsvarande är en bra utbildningsbakgrund. En byggteknisk akademisk utbildning är starkt meriternade.

Placering
Södra Stockholm

Möjligheter
M3 Bygg är ett väletablerat företag som verkar främst i Storstockholm. Företaget erbjuder intressanta projekt och bra utvecklingsmöjligheter. Företaget har korta beslutsvägar och är ett engagerat modernt företag. Man tycer att det är viktigt att kontinuerligt hålla sina medarbetare väl informerade och lägger stor vikt vid ledaregenskaper för att stimulera medarbetarna och att lyckas väl på marknaden

Vill du veta mer eller söka tjänsten.
Har du frågor så hör gärna av dig till Glenn Basth Nilsson på Connect Search 070 517 61 81.
Det går bra att söka tjänsten via knappen upp till vänster.