Koncernen är internationell och en av de ledande återförsäljarna av anläggningsmaskiner i Sverige. Företaget är rikstäckande i Sverige och den dominerande aktören på marknaden. Man marknadsför ett komplett program av olika maskiner för de mest skiftande behov såsom dumprar, grävmaskiner, hjullastare m.fl. Företaget finns på fler än 40 platser runt om i Sverige har i Sverige cirka 400 anställda och en omsättning på cirka 3.5 miljarder i Sverge.

Rollen som verkstadschef innebär att leda arbetet på en etablerad verkstad med cirka nio mekaniker. Man skall leda och fördela arbetet, planera för verksamheten liksom hantera administration, rekrytering, lönesättning mm. Arbetet innebär också att ständigt utevckla rutiner, arbetssätt och metoder.
Man rapporterar till en regionchef. Man bildar ledningsgrupp för anläggningen med reservdelsansvarig och en säljare.

Erfarenhet

För att kvalificera sig till denna tjänst skall man ha arbetat som ledare i en teknisk miljö några år och man bör ha lett cirka 4-6 personer. Det är meriterande med erfarenhet från en liknande verksamhet och man måste bo inom en radie av max 6-8 mil runt Karlstad. Man bör ha haft ett tidigare ansvar för budget och gärna ha arbetet med kundfrågor, timdebitering och prisfrågor. Har man erfarenhet från arbete med rullande maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar eller personbilar så är det mycket bra.

Utbildning

Utbildning från fordonsteknisk eller verkstadsmekansisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärt men ej ett krav.

Placering

Karlstad