Företaget är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag med verksamhet i 13 länder.Koncernen har cirka 2,500 anställda, omsätter mer än 6 miljarder SEK. De verkar främst inom områden som bygg, entreprenad, offentlig sektor, industri och privatpersoner.

Tjänsten
Depåchefen har ansvar för Malmös största depå. Rollen som depåchef är en klassiskt chefsroll och innefattar budget, fullt resultat- och personalansvar för 11 personer.
Tjänsten innefattar således att leda, fördela och driva depån i rätt riktning. I ansvaret ligger att arbeta kontinuerligt med att utveckla strukturen och arbetssätt på depån och ut mot de övriga depåerna i distriktet. Som depåchef skall personen se till att de har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark av byggmaskiner och övrig utrustning. I rollen som depåchef arbetar du med lokal marknadsföring, representation och försäljning.

Erfarenhet
Rätt person har god erfarenhet från en kundorienterad teknisk bransch och har gärna arbetat inom entreprenad, bygg och anläggning eller liknande. Rollen kräver att man tidigare har lett folk och då troligen cirka 4-6 personer under cirka 2-3 år. Man bör ha haft ansvar för såväl kunder och budget.
Rätt person har erfarenhet av marknadsföring från branschnära verksamhet.
Goda kunskaper i engelska är viktigt liksom god datavana.

Utbildning
Det är önskvärt med en teknisk gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha en högskole-universitetsutbildning.

Placering
Malmö