Organisationen är ett av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk. Företaget har sin verksamhet i 18 länder och är marknadsledande inom flera områden. Företaget omsätter idag ca 4 miljarder för Sverige och har ca 900 anställda i Sverige. Organisationens servicemarknad är indelad i 14 regioner runt om i landet. Region Norr(region 1) innefattar Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Vilhelmina samt Hedenäset och har ca 20 anställda.

Regionchef Övre Norrland

Tjänsten
Regionchef Servicemarknad kommer att leda arbetet inom servicemarknaden i region norr som inkluderar städerna Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå, Vilhelmina samt Hedenäset. Personen kommer att utveckla medarbetarna och organisationen i regionen efter uppsatt struktur.

Som regionchef Servicemarknad för Norr så kommer man att ha fullständigt personalansvar för regionen. I rollen ingår coachning, ledning samt styrning över de anställda i regionen. Man gör även en del budgetarbete, rapportering och uppföljningsarbete. Tjänsten är även marknadsinriktad vilket inkluderar både service- och marknadsansvar.

Erfarenhet
Vi ser gärna en person med tekniska kunskaper och då helst med en bakgrund ifrån lastbils-/maskin- eller transportbranschen. Tidigare erfarenhet av ledarskap på minst 5 år är ett krav och personen skall ha erfarenhet ifrån försäljning. Rätt person har vana av arbete med projektledning.

Egenskaper
Personliga egenskaper som önskas av rätt kandidat är att personen är kommunikativ, utåtriktad samt har en god ledarskapsförmåga.

Utbildning
Rätt person för tjänsten är troligtvis akademiker, gärna ekonom men rätt person samt erfarenhet är av större vikt.

Placering
Skellefteå eller liknande