Koncernen har cirka 2000 anställda i 11 länder, omsätter mer än 6 miljarder SEK och verkar främst inom områden som bygg, entreprenad och industri. Koncernen är börsnoterad och har en dominerande ställning i ett flertal länder däribland Sverige där man är tydligt marknadsledande.
Den aktuella regionen omsätter cirka 100 miljoner och har cirka 125 anställda.

Distrikschef

Tjänsten
I arbetet som distriktschef leder man verksamheten i distriktet som utgör en av tre distrikt i regionen.
Man leder verksamheten, sitter i ledningsgruppen och är ansvarig för cirka 20 personer. Arbetet innebär ett fullt ledaransvar innefattande löner, utvecklingssamtal rekrytering etc. Arbetet innebär även ett årligt budgetansvar och ett övergripande ansvar för kunderna och affärerna tillsammans med försäljningschefen för distriktet. I rollen som distriktschef är man även chef över chefer som i sin tur leder lokala depåer, totalt 7 stycken. Arbetet innebär ett visst resande i distriktet men nästan endast överdagenresor.

Erfarenhet
Erfarenheten som vi söker är ett bra ledarskap som platschef, avdelningschef eller gruppchef eller liknande, denna erfarenhet bör vara cirka tre år eller mer. Man bör även ha en god erfarenhet från marknads-/säljarbete. Erfarenhet av administrativt arbete liksom skriftlig rapportering är en god merit.
God IT kunskap är ett krav liksom körkort.

Utbildning
Den troliga utbildningserfarenhete är en genomförd gymnasieutbildning eller motsvarande.